Allmäntandvård

Vi erbjuder all typ av vuxentandvård. Detta innefattar bland annat undersökningar, nödvändiga röntgenbilder, digitalröntgen, profylax, lagning av karies, rotfyllningar, blekning, implantat, proteser och övrig protetik. Vi använder oss enbart av vetenskapligt beprövade metoder.
Kontinuerlig vidareutbildning anser vi som en självklarhet för att kunna erbjuda Dig den bästa tandvården. Alltid kostnadsförslag innan behandling.

Till vår hjälp för att informera dig om olika behandlingsmöjligheter/metoder har vi ett datorprogram - Chairside som på ett enkelt sätt förklarar vad? - varför? - hur?

Estetisk tandvard

All tandvård vi utför görs så naturlig och vacker som möjligt. En av våra samarbetspartners är Expodent , tandteknikskt laboratorium i Malmö

Tandblekning

Vi utför nu blekning med Opalescense bleksprutor i individuella blekskenor.

Arbetsgången är följande

Första besöket tar vi en tandfärg som vi gemensamt skriver in i din journal. Därefter tar vi avtryck för de individuella blekskenor som lämnas ut besök två.

När skenorna lämnas till dig instruerar vi hur du bleker dina tänder hemma under maximalt 7 dagar antingen om du valt "nattlblekning" eller den mer intensiva dagblekningen.

Nytt lågt pris på denna behandling

1750kr per käke inkl blekskenor samt sex stycken bleksprutor från Opalescense. Välkommen

Implantat

Med våra 20års erfarenhet av såväl implantatkirurgi som protetik, utför både tandläkare Jakob och Anders all behandling, från start till mål.

Vi har i huvudsak arbetat med ITI Straumann fixturer men även sedan en lång tid tillbaka med Nobel Biocare.

Profylax

Rena tänder är friska tänder. Vi samarbetar med tandhygienist Elisabeth Hartung.

Elisabeth Hartung

Hamngatan 3, 531 34 Lidköping
Telefon: 0510-222 40, 0708-58 15 09
E-post: elisabeth@tandhygienistpraktiken.se

www.tandhygienistpraktiken.se

Tandläkarna Thörnblad
Målaregatan 16, 531 30 Lidköping
tel:0510-651 00