Tandläkare
Thörnblad

Praktiken som ger dig
tandvård i tiden

Om praktiken

Vår tandläkarpraktik ligger på Målaregatan 16 i Lidköping sedan 1994. Tidigare fanns vi ett stenkast härifrån på Norra Torngatan 10. Där startade tandläkare Anders Thörnblad upp 1978. Vi finns centralt placerade i Lidköping, bra parkeringsmöjligheter precis utanför entrén

Så här går det till hos oss

Du kommer till ett lugnt och stilla väntrum där Du läser en tidning eller bara finns till. Vid vardaglig tandvård är undersökningen ofta enkel.

Vid mer omfattande behandlingsbehov tar besöket längre tid. Tillsammans planerar vi en behandling där Du är delaktig och alltid får ett kostnadsförslag.

All behandling sker i samråd med Dig, dvs att du som patient blir helt införstådd med det vi föreslår.

Vi utför den tandvård du önskar. Med hjälp av film och modeller kan vi visa hur olika behandlingar går till.

Vi som arbetar här

Tandläkare
Jakob Thörnblad

Tandhygienist
Ann-Louise Fogelqvist

Tandsköterska
Lillemor Gustafsson

Tandsköterska
Ulrika Caspersson

Vision och Filosofi

Vi är ansvarsfulla medarbetare som var och en efter sin kompetens och förmåga kan ge ett gott och kvalitativt omhändertagande till våra patienter.

OMTANKE

Patienten skall stå i centrum. Vi lyssnar på deras önskemål och krav. Vi bemöter alla patienter utifrån deras förutsättningar.

KOMPETENS

Vi fortsätter att utbilda oss för att kunna ge patienterna den behandling som finns att tillgå i modern tandvård.

KVALITÉ

Den tandvård som vi bedriver skall ha högsta möjliga kvalitet som rätt material, utrustning och metoder. Patienterna skall förstå och vara delaktiga i behandlingen. Vi arbetar kontinuerligt med att öka vår kvalitet, vår kvalitetssäkring/ledningsystem sker enligt Qulan.
Tandläkarna Thörnblad
Målaregatan 16, 531 30 Lidköping
tel:0510-651 00